Maaltijdservice Hilversum Maaltijdservice Hilversum bezorgd tot in de koelkast en altijd vers. Ruime keuze. Bestellijst Versgrossier Van Oosterom
Versgrossier Van Oosterom
Versgrossier Van Oosterom
Ga naar de inhoud

Maarschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
MVO is voor Versgrossier van Oosterom een belangrijk punt. In ons gehele proces streven we naar een minimale belasting voor het milieu.

Bestellen
Wij streven ernaar dat alle bestellingen via onze eigen webshop binnenkomen. Ook kan er besteld worden via telefoon of fax. Tevens bieden wij u een compleet assortiment aan vers, food en non-food producten aan, waardoor u al uw boodschappen met één stop in huis krijgt. Ook streven wij er zelf naar onze orders bij onze eigen toeleveranciers zo efficiënt mogelijk te plaatsen (telefonisch, mail of webshop).
 
Opslag
Al onze producten staan opgeslagen in gekoelde en on-gekoelde ruimtes die allen voorzien zijn van Led verlichting wat een enorme besparing geeft op ons energie verbruik en op het milieu.

Verpakken en hergebruik    
Bij het verpakken van goederen gebruiken wij onze eigen retourkratten, waardoor wij verder geen verpakkingsmateriaal nodig hebben.

Transport en logistiek      
Sinds 2012 zijn wij ons wagenpark aan het inrichten met zonnepanelen waardoor al uw vers producten gekoeld afgeleverd worden door de zon. Hierdoor wordt er minder brandstof verbruikt en wordt het milieu ontzien.

E-facturen     
Door digitaliseren en e-facturering zijn wij al lange tijd bezig om kostenbesparend, snel en milieuvriendelijk te werken.
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)
Terug naar de inhoud