Maaltijdservice Hilversum Maaltijdservice Hilversum bezorgd tot in de koelkast en altijd vers. Ruime keuze. Informatie Versgrossier Van Oosterom
Versgrossier Van Oosterom
Versgrossier Van Oosterom
Ga naar de inhoud

Informatie

onzichtbare afbeelding
MVO
MVO is voor Versgrossier van Oosterom belangrijk. In ons gehele proces streven we naar een minimale belasting voor het milieu. Hier meer info.

Leveringen:
  • Wij leveren zes dagen per week. (dit is afhankelijk van afname en gaat in overleg per locatie)
  • In groot-, portie- of kleinverpakking. Eventueel verpakt als boodschappenmandje. (bijv. 1 appel, ½ melk, een stukje kaas, een pak hagelslag e.d.)
  • Alle leveringen zijn voorzien van een pakbon.

Verpakking en verzending:
Wij zijn geen producerend bedrijf, maar een overslag bedrijf. Al onze producten komen volgens de HACCP normen kant-en-klaar en op de juiste manier verpakt binnen. Hierna vindt er order-picking plaats in een geconditioneerde ruimte. Deze ruimtes zijn voorzien van temperatuurregistratie.
Ons transport vindt plaats met eigen vervoer wat is uitgerust in diverse compartimenten. ( gekoeld en ongekoeld ).
Wij kunnen zowel gekoeld als ongekoeld transporteren.
Ook onze vervoersmiddelen zijn voorzien van temperatuur registratie.


Een familiebedrijf, dat zich richt op zuivelproducten met daarnaast een volledig pakket aan groente & fruit, brood, vlees, vis, kruidenierswaren, frisdranken, diepvries, schoonmaak en verpakkings materialen.
Kortom, alles wat met eten en drinken te maken heeft is leverbaar.
Wij zijn exclusief door Campina Foodservice geselecteerd om het gehele zuivelpakket te leveren in regio Midden-Nederland.
Tevens leveren wij ook diverse andere producten op locatie, waardoor er naar volle tevredenheid van de afnemende bedrijven een zeer breed assortiment is ontstaan.
Onze afzet richt zich met name op instellingen, catering, supermarkten, rijdende winkels, kantoren, tankstations, kaas en groente speciaalzaken, enz..
Ook verzorgen wij de distributie van schoolmelk in de regio.

Wij werken samen met de volgende leveranciers:
(melk en koffiemelk)

Bestellingen kunnen geplaatst worden via:
- vaste klanten op aanvraag ook via webshop
Terug naar de inhoud